Liten upprätt frys från -25ºC till 65ºC. Användarvänlighet och små dimensioner gör denna frys till det perfekta valet för användning inom laboratoriet och för personlig och flexibel användning.
Att lagra mat vid mycket låga temperaturer (-40ºC till -60°C) hjälper till att bevara köttets organoleptiska egenskaper för att uppnå en ultimat färskhet vid upptining.
Det har blivit allt vanligare att restauranger använder XLT-frysar för djupfrysning av mat, ingredienser och fisk. Detta inkluderar vanlig fisk som torsk eller kolja, pelagisk fisk som tonfisk och mer specialiserade fiskrätter.
Våra XLT -60ºC frysar är särskilt populära bland restauranger, sushirestauranger, professionella fiskare och distributörer av skaldjur.
Den sekundära användningen för XLT U100 är materiallagring och materialprovning. Forskning och utveckling inom många industrier som bilindustrin, telekommunikation, flyg- och sjöfartsindustrin använder XLT-frysar för lagring, krympning och testning av olika material.
XLT U100-frysen har följande nyckelfunktioner:
- Optimal yta och förstklassig användning av utrymme.
- Enkel installation – frysen kan passera genom alla standarddörrar. I kombination med låg vikt är den också mycket lätt att flytta.
- Låga ägarkostnader på grund av mycket begränsat underhåll, service på plats och låg energiförbrukning.