Huvud- och central -60ºC matförvaringsfrys för förvaring av mat och fisk. Förvaring av mat vid extra låga temperaturer (-40 till -60°C) hjälper till att bevara köttets organoleptiska egenskaper för att uppnå en ultimat fräsch kvalitet vid upptining.
Det har blivit allt vanligare att restauranger använder XLT-frysar för djupfrysning av mat, ingredienser och fisk. Detta inkluderar vanlig fisk som torsk eller kolja, pelagisk fisk som tonfisk samt mer specialiserade fiskrätter, inklusive sushi.
Vår XLT C400 -60ºC frys för matförvaring är särskilt populär bland restauranger och sushirestauranger, professionella fiskare och fisk- och skaldjursdistributörer.
Den sekundära applikationen för XLT C400 är materialförvaring och materialtestning. Forskning och utveckling inom många industrier som bilindustrin, telekommunikation, flygindustrin och sjöfart använder XLT-frysarna för lagring och testning av olika material.
Vår XLT C400 kistfrys för matförvaring har följande nyckelfunktioner:
- Låg strömförbrukning, enastående stabilitet, tillförlitlighet och långsiktig hållbarhet.
- Enkel installation – frysen har små yttre mått och kan gå genom alla standarddörrar, vilket gör den mycket enkel att installera.
- Ingen underhåll krävs förutom avfrostning och dammsugning av kompressorrummet.
- Service och reparation – ingen regelbunden service krävs. Vid fel kan reparation ske på plats av vilken servicetekniker som helst som är utbildad i fryservice.